Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vyjde to na druhý pokus? Osimhen sa znovu spája s odchodom na Britské ostrovy

Victor Osimhen túži hrať v Premier League.
Victor Osimhen túži hrať v Premier League. Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Seskimphoto
Chelsea Londýn by mohla v zime dostať druhú šancu získať nigérijského útočníka Victora Osimhena (25). Jeho prestup na Britské ostrovy mal byť na spadnutie už toto leto, ale Neapol sa s anglickým klubom nedohodol na prestupovej čiastke. Situáciu napokon talianska strana vyriešila len dočasne, futbalista zamieril na hosťovanie do Galatasarayu.

Pod Vezuvom už so službami afrického strelca nepočítajú, keďže nový tréner Antonio Conte tuší, že hráčove myšlienky sa už uberajú iným smerom. Náhradou za bombardéra sa stal Romelu Lukaku, ktorý v lete prišiel práve z Chelsea.

Osimhen bol nakoniec "uprataný“ do tureckej najvyššej súťaže, kde ho požičali miestnemu gigantovi Galatasarayu. Africký legionár by však mohol v zime predčasne ukončiť svoje hosťovanie a predsa len zamieriť na Ostrovy. V niekoľkých rozhovoroch už naznačil, že túži hrať v Premier League.

Podľa talianskeho denníka Corrierre dello Sport musí Chelsea teraz predložiť ponuku, ktorú by Neapol akceptoval. Ak sa dosiahne dohoda, Osimhenovi nebude nič brániť v prestupe na Stamford Bridge. Podľa najnovších správ by na jeho vykúpenie mohlo stačiť 81 miliónov eur.