Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zámorská výzva pre Hrunčákovú, v Kanade si zahrá proti známej súperke

Hrunčáková sa predstaví na turnaji v Kanade.
Hrunčáková sa predstaví na turnaji v Kanade. Profimedia / Weindorfer | Sportida / Sipa Press
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 22. októbra?

09:30 - Clara Tausonová na podniku WTA 500 v Tokiu dostala po neúspechu v kvalifikácii šancu na reparát a na úvod hlavnej súťaže z pozície lucky losera uspela, keď znovu po troch týždňoch hladko zdolala v dvoch setoch domácu Nao Hibinovú (6:2, 6:3). O štvrťfinále na treťom turnaji v rade si 21-ročná Dánka zahrá proti grandslamovej šampiónke Sofii Keninovej z USA.

09:00 - Talianska tenistka Lucia Bronzettiová postúpila na turnaji WTA v čínskom Kuang-čou do 2. kola. V prvom zdolala štvrtú nasadenú Jelinu Avanesjanovú 6:1, 6:4.

08:30 - Viktória Hrunčáková vstúpi do turnaja na tvrdom povrchu v kanadskom meste Saguenay. Na úvod podujatia sa jej do cesty postaví Jamie Loebová z USA. S Američankou sa počas doterajšej kariéry stretla raz. V máji 2022 ju zdolala 7:6, 6:4.

08:06 - 254. hráčka sveta Han Shi zažíva na jeseň debut na okruhu WTA a v hlavnej súťaži si na druhý pokus pripísala premiérovú výhru. Devätnásťročná Číňanka sa raduje na domácej pôde v Kantone, kde zdolala francúzsku kvalifikantku Jessicu Ponchetovú 6:1, 6:7, 6:3.

07:14 - Sajaka Išiiová oslavuje po úspešnej kvalifikácii víťazný debut v hlavnej súťaži WTA na domácej pôde v Tokiu. Devätnásťročná Japonka z tretej svetovej stovky deklasovala dvakrát 6:1 ešte o rok mladšiu krajanku Saru Saitóovú, ktorá minulý týždeň v Osake postúpila dokonca do štvrťfinále.

06:43 - Svetová deviatka Daria Kasatkinová po triumfe v Ning-po vstúpi do ďalšej päťstovky v Tokiu zápasom proti Mccartney Kesslerovej. Americká tenistka v prvom kole zdolala Talianku Elisabettu Cocciarettovú dvakrát 6:3 a odplatila jej tohtoročnú prehru z Charlestonu.