Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zelníčková si finále v Turecku nezahrá, Six Kings Slam ovládol Sinner

Zelníčková sa do finále neprebojovala.
Zelníčková sa do finále neprebojovala.Profimedia / TASR / Lukáš Grinaj
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 19. októbra?

23:12 - Podujatie Six Kings Slam ovládla svetová jednotka Jannik Sinner. Taliansky tenista porazil vo finále rivala Carlosa Alcaraza 6:7, 6:3, 6:3. Získal tak 6 miliónov dolárov, čo je najväčšia odmena v histórii tenisových turnajov. Viac v článku.

22:14 - Grigor Dimitrov sa štvrtýkrát dostal do finále v Štokholme. Bulharský tenista v semifinále otočil zápas s Tallonom Griekspoorom a po výhre 2:6, 7:5, 6:4 si zabezpečil postup do štvrtého zápasu o titul v tomto roku. V súboji bývalých šampiónov vyzve Američana Tommyho Paula.

20:14 - Novak Djokovič zdolal svojho najväčšieho rivala Rafaela Nadala 6:2, 7:6 a vyhral zápas o tretie miesto na štedro dotovanom Six Kings Slame v Rijáde. Srbský tenista nestratil so Španielom na tvrdom povrchu ani set od finále US Open 2013, čím vylepšil vzájomnú bilanciu na 32:29. Týmto zápasom sa, pravdepodobne, skončila ich 18-ročná rivalita, keďže Nadal na tohtoročnom Davisovom pohári ukončí kariéru.

19:40 - Jiří Lehečka zdolal na halovom podujatí v Antverpách svojho štvrtého súpera a postúpil do svojho tretieho finále. V semifinále zdolal Američana Marcosa Girona v troch setoch 6:3, 4:6, 6:2. O svoj druhý kariérny titul si zahrá proti Španielovi Robertovi Bautistovi.

17:40 - Karen Chačanov na turnaji v Almaty otočil semifinálovú bitku proti Austrálčanovi Aleksandarovi Vukicovi. Ruský tenista po výhre 6:7, 6:3, 6:4 postúpil do svojho druhého tohtoročného finále. O titul sa pobije s prekvapením turnaja Gabrielom Diallom.

17:30 - Roberto Bautista-Agut v semifinále na turnaji ATP 250 v Antverpách porazil Francúza Huga Gastona 6:3, 6:4 a postúpil do svojho 23. kariérneho finále, 18. na tvrdom povrchu. Španiel si o titul zahrá proti Jiřímu Lehečkovi alebo Američanovi Marcosovi Gironovi.

Zostrih zápasu Bautista-Agut - Gaston.
Flashscore

16:54 - Karolína Muchová odstúpila zo semifinálového zápasu proti Mirre Andrejevovej na turnaji WTA 500 v čínskom meste Ningbo za stavu 2:6 a 0:1 pre zranenie bedra. Ruska sa vo finále stretne s krajankou Dariou Kasatkinovou.

16:42 - Radka Zelníčková a Cagla Buyukakcayová neuspeli v semifinále turnaja v Kayseri. Slovensko-turecká dvojica podľahla za hodinu a 5 minút slovinsko-gréckemu páru Jakupovičová - Papamichailová 0:6, 5:7.

16:30 - Americký tenista Tommy Paul postúpil do finále na turnaji ATP v Štokholme. Ako štvrtý nasadený vyradil v semifinále Stana Wawrinku zo Švajčiarska 6:3, 6:2.

Zostrih stretnutia Wawrinka - Paul.
Flashscore

15:45 - Paula Badosová skrečovala semifinále v meste Ningbo, ktoré v Číne skomplikoval dážď. Španielka odstúpila po prehre v prvom sete 4:6 s Ruskou Dariou Kasatkinovou. Svetová jedenástka sa vo finále stretne s víťazkou duelu medzi Karolínou Muchovou a Mirrou Andrejevovou.

13:40 - Kanadský tenista Gabriel Diallo sa stal prvým finalistom dvojhry na turnaji ATP v kazašskom meste Almaty. V sobotňajšom semifinálovom zápase zdolal ako nenasadený hráč štvorku podujatia Francisca Cerúndola z Argentíny 6:4, 6:2.

12:00 - Štýlové vyvrcholenie v Rijáde: Posledný tanec Djokoviča s Nadalom, vo finále Sinner a Alcaraz.

09:00 - Radku Zelníčkovú čaká duel štvorhry, ktorý sa podľa pôvodného plánu mal hrať už v piatok. Po boku spoluhráčky Cagly Buyukakcayovej sa predstaví v semifinále turnaja v Kayseri. Slovensko-turecká dvojka sa postaví proti slovinsko-gréckemu páru Jakupovičová - Papamichailová.

08:50 - Počas budúceho týždňa je na programe posledný tohtoročný turnaj kategórie WTA 500. V japonskom Tokiu bude plniť úlohu nasadenej jednotky olympijská šampiónka Čeng Čchin-wen. Titul sa pokúsi obhájiť trápiaca sa Veronika Kudermetovová, ktorá začne proti Viktorii Tomovovej a v druhom kole by narazila na krajanku Annu Kalinskú.

08:11 - Oba semifinálové duely na podujatí WTA 250 v japonskej Osake boli pre daždivé počasie preložené na nedeľu, keď sa odohrá aj finále. V dueli kvalifikantiek oň zabojujú domáca Aoi Itóvá s Austrálčankou Kimberly Birrellovou a holandská kvalifikantka Suzan Lamensová s nasadenou sedmičkou Diane Parryovou z Francúzska.