Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zelničková v portugalskom finále štvorhry, Schmiedlová končí pred bránami finále

Schmiedlová sa cez semifinále neprebojovala.
Schmiedlová sa cez semifinále neprebojovala.TASR / Pavel Neubauer
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 6. septembra?

22:30 - Anna Karolína Schmiedlová končí na turnaji v Guadalajare v semifinále. Nemke Tatjane Mariovej podľahla hladko 0:6, 2:6.

20:02 - Radka Zelničková si v Portugalsku zahraje finále štvorhry. Na tvrdom povrchu v meste Leiria po boku kanadskej spoluhráčky Biancy Jolie Fernandezovej zaknihovala výhru 6:4, 5:7 a 10:5 proti britskému páru Hutchinsonová - McDonaldová. V boji o titul sa stretne s duom Greyová - Jorgeová, ktoré vyradilo jej krajanku Katarínu Kužmovu s Hiroko Kuwataovou.

19:45 - Lotyšská tenistka Jelena Ostapenková s Ukrajinkou Ľudmilou Kičenokovou sa stali víťazkami ženskej štvorhry na grandslamovom US Open. Turnajové sedmičky zdolali vo finále francúzsko-čínsky pár Kristina Mladenovicová, Čang Šuaj 6:4, 6:3. Pre Ostapenkovú je to druhý grandslamový titul, v roku 2017 zvíťazila na Roland Garros vo dvojhre. Kičenoková sa teší rovnako druhýkrát, Ukrajinka vlani uspela s Chorvátom Matem Pavičom v mixe na Wimbledone.

18:34 - Katarína Kužmová po prehre v dvojhre zaknihovala počas piatka neúspech aj v debli. Spolu s Hiroko Kuwataovou podľahli za 81 minút v semifinálovom dueli turnaja v Leirii britsko-portugalskej dvojici Greyová - Jorgeová pomerom 5:7 a 2:6.

16:32 - Bieloruska Aryna Sabalenková si zaistila miestenku na Turnaj majsteriek. Záverečné podujatie sezóny sa uskutoční 2.-9. novembra v saudskoarabskom Rijáde. Informoval o tom oficiálny web Ženskej tenisovej asociácie (WTA). Tenistka, ktorá v tomto roku vyhrala zatiaľ dva turnaje vo dvojhre, sa na WTA Finals predstaví štvrtýkrát za sebou. Okrem nej už má istú miestenku v Rijáde aj svetová jednotka Poľka Iga Swiateková.

14:39  - Semifinálové brány turnaja v portugalskom meste Leiria ostali pre slovenské tenistky zatvorené. Radka Zelničková podľahla vo štvrťfinále dvojhry domácej Matilde Jorgeovej 0:6 a 3:6, Katarína Kužmová nestačila na Britku Ellu McDonaldovú a prehrala 4:6, 2:6.

09:51 - Po tom, ako sa Norbert Gombos musel dostať do hlavnej fázy turnaja v Šanghaji cez kvalifikáciu, je teraz už v semifinále. Slovenský tenista si vo štvrťfinálovom dueli poradil s ruským protivníkom Alibekom Kachmazovom pomerom 6:7, 7:6 a 6:4.

08:37 - Radku Zelničkovú čakajú v meste Leiria dva utorkové súboje. Od 13:00 vyzve vo štvrťfinále dvojhry domácu Matilde Jorgeovú, od 17:00 sa po boku kanadskej spoluhráčky Biancy Jolie Fernandezovej ukáže v semifinále proti britskému páru Hutchinsonová - McDonaldová.

Rovnaká nádielka čaká aj Katarínu Kužmovú. Tá sa najprv predstaví v zápase so spomínanou Britkou McDonaldovou, neskôr sa spolu s Japonkou Hiroko Kuwataovou postaví proti britsko-portugalskej dvojici Greyová - Jorgeová.

08:12 - Anna Karolína Schmiedlová zabojuje v mexickej Guadalajare o postup do titulového boja. V semifinále si od 19:00 zmeria sily s nemeckou oponentkou Tatjanou Mariovou.

06:00 - Karolína Muchová znova po roku končí na US Open v semifinále na rakete domácej tenistky. Boj o druhú grandslamovú titulovú bitku začala proti svetovej šestke Jessice Pegulovej výborne, ale náskok neudržala a prehrala. Američanka v prvom finále na major turnajoch vyzve Arynu Sabalenkovú, ktorá si poradila s Emmou Navarrovou. Viac v článku.

04:28 - Zmiešanú štvorhru na US Open vyhrali Andrea Vavassori a Sara Erraniová. Vo finále Taliani porazili domácu americkú dvojicu Donald Young a Taylor Townsendová 7:6, 7:5 a získali prvý titul v mixe. Deblová olympijská víťazka z Paríža Erraniová zaznamenala šiesty grandslamový titul, zvyšných päť má zo ženskej štvorhry. Vavassori oslavuje na Grand Slame prvýkrát, tento rok neuspel vo finále mužského deblu na Australian Open a Roland Garros.