Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zelničková v Portugalsku bez titulu, Gombosova čínska cesta sa skončila pred finále

Zelničková v boji titul zo štvorhry,
Zelničková v boji titul zo štvorhry,TASR / Pavel Neubauer
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 7. septembra?

18:40 - Radka Zelničková v portugalskej Leirii deblový titul nezískala. Vo finálovom boji spolu s Biancou Jolie Fernandezovou prehrali za hodinu a 33 minút proti dvojici Greyová - Jorgeová pomerom 6:7 a 2:6

11:32 - Moje telo sa vyplo, vraví Tiafoe po prehre s Fritzom. Finále US Open je preňho zakliate

09:28 - Radka Zelničková v Portugalsku zabojuje o titul zo štvorhry. Na tvrdom povrchu v meste Leiria po boku kanadskej spoluhráčky Biancy Jolie Fernandezovej sa vo finále od 17:00 SEČ stretne s duom Greyová - Jorgeová, ktoré vyradilo jej krajanku Katarínu Kužmovu s Hiroko Kuwataovou.

08:34 - Cesta Norberta Gombosa v Šanghaji sa od štartu kvalifikácie skončila až v semifinále. Slovenský tenista v zápase o postup do titulového boja podľahol taiwanskému oponentovi, Hsu Yu-hsiou ho za hodinu a 23 minút zdolal 6:3 a 6:4.

05:15 - Jannik Sinner pri premiére v semifinále US Open porazil vo fyzicky náročnom súboji Jacka Drapera a stal sa prvým talianskym finalistom newyorského Grand Slamu. O druhý titul z major turnajov si víťaz januárového Australian Open zahrá s domácim Taylorom Fritzom, ktorý zdolal v piatich setoch krajana Francesa Tiafoea a stal sa pre zemnu prvým americkým finalistom grandslamového turnaja od Wimbledonu 2009. Viac v článku.