Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zverev sa pri návrate vytrápil, Rune si zgustol na Krajinovičovi

Zverev po finálnej loptičke prejavil svoje emócie.
Zverev po finálnej loptičke prejavil svoje emócie. TASR
Pozornosť divákov na Australian Open sa sústredila na comeback Alexandra Zvereva (25), ktorý sa polrok nepredstavil na súťažnej pôde.

Alexander Zverev (Nem.-12) - Juan Pablo Varillas (Peru) 4:6, 6:1, 5:7, 7:6 (3), 6:4

Nemcovi Alexandrovi Zverevovi vyšiel návrat na grandslamovú scénu po hororovom zranení, ktoré utrpel minulý rok v semifinále proti Španielovi Rafaelovi Nadalovi na Roland Garros.

Olympijský šampión z Tokia v pozícii nasadenej dvanástky zdolal Peruánca a lucky losera Juana Pabla Varillasa po päťsetovej bitke 4:6, 6:1, 5:7, 7:6 (3), 6:4. Zverev vlani v júni opustil kurt Philippa Chatriera na invalidnom vozíku a následne sa podrobil operácii roztrhnutých väzov v pravom členku.

Neštartoval ani na grandslamoch vo Wimbledone a na US Open. Plánoval sa vrátiť už v septembri v skupinovej fáze finálového turnaja Davisovho pohára, avšak pre veľkú bolesť svoj návrat odložil.

Holger Rune (Dán.-9) - Filip Krajinovič (Srb.) 6:2, 6:3, 6:4

Celkovo deväť stratených podaní, prvé hneď v úvodnom geme. Holger Rune potreboval na postup do druhého kola len dve hodiny a šesť minút. Dánsky tenista okamžite brejkol Krajinoviča zo Srbska, najviac sa zapotil v poslednej sade.